Η Γη της Ελιάς: Φυγαδεύουν τον Στέφανο για να γλιτώσει τη φυλακή

 

Ένα γεγονός θα βάλει σε μπελάδες τους Καπερνάρους.

Ο Στέφανος κινδυνεύει να περάσει το βράδυ του στη φυλακή, με αποτέλεσμα δικά του άτομα να τον φυγαδεύουν άμεσα, στην γη της ελιάς. Ποιος είναι ο λόγος και σε τί μπελάδες θα μπλέξει ο πρωταγωνιστής; Η Γη της Ελιάς: Φυγαδεύουν τον Στέφανο για να γλιτώσει τη φυλακή

Πράγματι, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Όσο η δίκη προχωρά, τόσο το μίσος αυξάνεται ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Φίλιππος και ο Στέφανος στέκονται απέναντι και κοιτάζονται με μίσος, με αποτέλεσμα ο έλεγχος γρήγορα να ξεφεύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ικετεύει τον Στάθη να φύγουν στην Αθήνα

Η Βασιλική θα προσπαθήσει σύντομα να πείσει τον αδελφό της να ηρεμήσει. Θα του ζητήσει να κρατήσει την ψυχραιμία του, να μη κλείσει στη φυλακή τον σύζυγό της. Ο Στέφανος θα εξοργιστεί και θα της μιλήσει πολύ άσχημα.

 

Η Γη της Ελιάς: Φυγαδεύουν τον Στέφανο για να γλιτώσει τη φυλακή

Ο Φίλιππος θα βγει εκτός εαυτού. Θα τρέξει να τον βρει, αποφασισμένος να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Κανείς από τους δύο δεν αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι συναντήσεις τους.

Ο Στέφανος τον βλέπει κι εξοργίζεται. Του ορμά και τον χτυπάει πολύ άσχημα.

Διαβάστε Επίσης      Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει τα βουνά και αναζητά αποδείξεις

Ο Φίλιππος βρίσκεται στο χώμα, βαριά τραυματισμένος. Μία μήνυση είναι αρκετή στην γη της ελιάς, για να περάσει ο Στέφανος το βράδυ του στη φυλακή.

Ο Στάθης και η Αρετή, προκειμένου να γλιτώσουν το παιδί τους από τα χειρότερα, τον οδηγούν έξω από την Αρεόπολη. Στόχος τους είναι να γλιτώσει το αυτόφωρο, για να μην επιβαρυνθεί το μητρώο του στη δίκη. Έτσι, λοιπόν, ο Στέφανος κρύβεται, περνώντας το βράδυ του αλλού.

Η Βασιλική γίνεται έξαλλη και συνειδητοποιεί πως η “ειρήνη” αργεί ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένειά της…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση