Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό  Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Δένα ξέρατε δεν ρωτούσατε; Πόσο να αντέξει και αυτή η Χάιδω. Που είναι σαν βόμβα κινούμενη αν νευριάσει! Πάλι καλά που δεν πήρε το κουμπούρι πάλι και όποιον πάρει ο χάρος!

Η Χάιδω μπαίνει με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακαλύπτει ότι η Μέλπω μένει εκεί. Η ίδια αρνείται να πιστέψει στα μάτια της και συγκρούεται μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη

Στη συνέχεια, η Χάιδω εμφανώς απογοητευμένη που ο Λυκούργος δεν της το είχε αναφέρει αλλά και εξοργισμένη από αυτά που της είπε η πρώην σύζυγος του, η Μέλπω, τον βρίζει και τον διώχνει από το σπίτι της.

Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι προσπάθησε να την ενημερώσει για την επιστροφή της Μέλπως, αλλά δεν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία. Η Χάιδω, όμως, είναι πεπεισμένη ότι ο άντρας έπαιζε διπλό παιχνίδι και τον χωρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μαθαίνει την αλήθεια για τον…

Έπειτα, λοιπόν, ο δικηγόρος ζητάει εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται τίποτε από όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο γυναικών και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

Πως θα αντιδράσει η Χάιδω μετά από αυτό; Τί θα γίνει με τη Μέλπω και τον Λυκούργο; Θα σας πούμε σε λίγες μέρες καθώς προβλέπεται να γίνει ο κακός χαμος Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *