Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ψάχνει με μανία την Σεμίνα

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ψάχνει με μανία την Σεμίνα

 

Μία ριψοκίνδυνη συνεργασία, έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα, στη σειρά Σασμός. Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και ο Καραπάνος μαθαίνει πως η Σεμίνα είναι η μάρτυρας – κλειδί, για αυτή την ιστορία, στη σειρά Σασμός. Πώς, όμως, φτάνει ως τη Σεμίνα;  Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ψάχνει με μανία την Σεμίνα

Ο Μαθιός και η Στέλλα ανακαλύπτουν πως η κοπέλα του Πετρή βρισκόταν μπροστά στο τραγικό αυτό συμβάν. Γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να εντοπίσου τα ίχνη της, εάν θέλουν ο Αστέρης να αθωωθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Μεταξία είναι πολύ κοντά στον δολοφόνο του μωρού της

Την ίδια στιγμή, ο Αμερικάνος παίρνει στις πλάτες του το φονικό του Στεφανή, διχάζοντας τις αρχές. Ο Μαθιός, θέλοντας να ανακαλύψει ποιος είναι αυτός ο άντρας και τί σχέση είχε με τον ξάδελφό του, ζητάει από τον Καραπάνο να τον βοηθήσει.

Πράγματι, ο Καραπάνος έχει πολλούς ανθρώπους εκτός φυλακής, οι οποίοι μπορούν να εντοπίσουν, τόσο το παρελθόν του Στεφανή, όσο και το που κρύβεται η Σεμίνα, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ψάχνει με μανία την Σεμίνα

Αυτό το εκμεταλλεύονται ο Μαθιός και η Στέλλα, ζητώντας του να εντοπίσει την κοπέλα αυτή, ως τη δίκη του Αστέρης. Φυσικά, ο Καραπάνος έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στον φίλο του τον Αστέρη, δέχεται να τους βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ριζική αλλαγή στον τέταρτο κύκλο της σειράς

Ο ίδιος βάζει τα μεγάλα μέσα κι ετοιμάζει την επίθεσή του. Θέλει να βρει τη νεαρή κοπέλα, να την αναγκάσει να μιλήσει με το ζόρι για όλα όσα είδε εκείνη την ημέρα. Ένα νέο κυνηγητό ξεκινάει, με τη Σεμίνα να μην έχει ιδέα πως την κυνηγούν… ξανά!  Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ψάχνει με μανία την Σεμίνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *