Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά της

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά τηςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή χάνει τα λογικά της

Η δίκη του Φίλιππου φτάνει στο τέλος της και όλα δείχνουν ότι θα αθωωθεί, καθώς οι μαρτυρίες σχεδόν όλες είναι υπέρ του. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος και η Αρετή έχουν πλέον καταλάβει πως ο Στάθης έχει ταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο και δεν χάνουν ευκαιρία να τον στριμώξουν: «Μας πούλησες! Δεν ντρέπεσαι να υποστηρίζεις τον φονιά του γιου σου; Μέχρι εκεί έφτασες;», του λέει με απίστευτο θυμό η Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει την Εύα σπασμένη στο ξύλο

Αυτή η προδοσία όμως, φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και όλα δείχνουν πως η Αρετή θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί του μετά τη δίκη, τόσο για τη στάση που κράτησε σε αυτήν όσο και για την ερωμένη του. «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μη σκοτίζεσαι και θα του δείξω εγώ», ισχυρίζεται στον Στέφανο και το εννοεί, αφού σχεδιάζει να «εξοντώσει» τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ακριβό φόρεμα στην Αρετή και η οργή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πετάει τα πράγματα του Στάθη από το σπίτι

Την ίδια στιγμή το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει και το ζευγάρι βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του. Στο μεταξύ η Χρυσούλα, που πριν λίγες μέρες έχει δει τον Στάθη με την Εύα, πηγαίνει στην Αρετή και της αποκαλύπτει με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη γίνεται έξαλλη:

«Τι λες τώρα; Με αυτή την ξενομερίτισσα που είχε το θράσος να πατήσει και στο μαγαζί μου και να με αντικρύσει στα μάτια; Αμ, θα της τα βγάλω εγώ τα μάτια», λέει ανάμεσα σε πολλές ακόμα κατάρες!

Η Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί Στέφανος και Μυρτάλη; Έξαλλη η Ελένη

Αμέσως παίρνει φόρα η Αρετή και αφού βρίσκει πρώτα και βρίζει τη Μαργαρίτα, στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας. Αφού τη στολίζει από πάνω μέχρι κάτω, της ρίχνει ένα γερό χαστούκι και την αρπάζει από τα μαλλιά: «Θα σε τσουλομαδήσω. Θα σου τα δώσω να τα φας τα κατσόμαλλα, που μου ξελόγιασες τον άντρα», της φωνάζει έξαλλη. Η Αρετή φεύγει και αφήνει την Εύα σε κακά χάλια.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Το πρώτο αγκάθι στη πίστη του μικρού Αρσένιου

Η Γη της Ελιάς: Στην εντατική από ανακοπή ο Ισίδωρος! Τελικά θα ζήσει;

 

Η κοπέλα τηλεφωνεί στον Στάθη και ταραγμένη του λέει: «Ελα από το σπίτι σε παρακαλώ, θέλω να σου πω». Ο Στάθης πηγαίνει και μαθαίνει από την Εύα για την επίθεση της Αρετής και γίνεται έξαλλος: «Συγγνώμη, Εύα. Σε είχα προειδοποιήσει ότι δεν είναι καλά και να προσέχεις. Δεν πάει άλλο με αυτή τη γυναίκα, είναι τρελή», λέει και φεύγει για να ζητήσει τα ρέστα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μελπω τσακίζει ξανά Λυκούργο και Χάιδω

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί με την Αρετή, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Αρετή τον πετάει στην κυριολεξία έξω. Ο Στάθης ξαφνικά μένει στον δρόμο και ο Ιάκωβος τον προσκαλεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *