Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Μπορεί να πέρασαν από σαράντα κύματα αλλά τελικά στο τέλος αυτοί οι δυο θα καταλήξουν μαζί. Δεν μιλάμε για την κατάληξη που θα έχουν στο τέλος της σειράς αλλά για την σχέση τους που όπως όλα δείχνουν θα ξανά σταθεί στα πόδια της.  Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Δούκας και Μυρσίνη αποφασίζουν μετά από πολλά βάσανα να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και να σώσουν το γάμο τους στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Δούκας και Μυρσίνη και πάλι μαζί

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, TiVi, Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα σώσουν το γάμο τους στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας με τον Μελέτη θα βρεθούν στην φυλακή και αυτό κάνει τον άνδρα να βγάλει τον Ακύλα εκτός σχεδίου του αεροδρομίου.

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δούκας θα ξανά προσεγγίσει την Μυρσίνη και οι δυο ήρωες θα καταφέρουν σιγά σιγά να ξανά είναι και πάλι μαζί. Η αρχή και η προσπάθεια θα γίνει και από τους δύο καθώς πια τα εμπόδια δεν θα είναι και τόσα πολλά γι’ αυτούς.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24

Η Αντιγόνη πια για τον Δούκα αποτελεί παρελθόν και έτσι η σχέση του με την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες θα έχει συνέχεια. Θα καταφέρουν να τα αφήσουν όλα στην άκρη και να ζήσουν όπως παλιά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση