Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

Κι όμως, η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων θα αργήσει αρκετά να φτάσει, στη σειρά Σασμός. Ο Μανόλης, αν και φοβόταν τόσο καιρό και σιωπούσε, ήρθε η ώρα να τρέξει στο τμήμα, ομολογώντας την σκληρή αλήθεια, στη σειρά Σασμός.  Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

           Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

Είναι αποφασισμένος να ομολογήσει όλα όσα είδε στο βουνό εκείνη την φρικτή ημέρα. Τον Μαθιό ντυμένο στα μαύρα, να οπλίζει και να πυροβολεί εν ψυχρώ τον Στεφανή, πατέρα του Νικηφόρου…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος Ισμήνης – Κωνσταντίνου είναι γεγονός

Θάρρος σε αυτή του την απόφαση θα δώσει η Κλαίρη. Η νεαρή ηρωίδα θα μάθει το βαρύ μυστικό που κουβαλά μέσα του ο Μανόλης και θα τον πιέσει να αποκαλύψει την αλήθεια. Ένας φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος, με αποτέλεσμα ένας ακόμη Βρουλάκης να οδηγείται στο χώμα κι ένας άλλος Σταματάκης στη φυλακή.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κουβαλά μαζί της ολέθριες συνέπειες. Αν και στην αρχή διστάζει, ο Μανόλης με την βοήθεια της Κλαίρης οδηγείται στο τμήμα, έτοιμος να ρίξει την “βόμβα”, στη σειρά Σασμός.

Μόνο που η μοίρα του επιφυλάσσει διαφορετικό παιχνίδι. Λίγο πριν μπει μέσα στο τμήμα, λίγο πριν πιάσει τον Φραγκιαδάκη και του μιλήσει έξω από τα δόντια, ένας άλλος άντρας προλαβαίνει να φέρει την καταστροφή.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Το σκληρό πρόσωπο της Μυρτάλης και η δολοφονία του εισαγγελέα

Ο Αμερικάνος που κυνηγούν τόσο καιρό, αναζητώντας την προστασία των αρχών για να γλιτώσει από τον Καραπάνο, ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Ο Μανόλης φεύγει από το τμήμα για άλλη μια φορά με τα χέρια δεμένα. Δεν αποκαλύπτει τίποτα από όσα είδε. Πλέον, άλλος δικάζεται για το φρικτό αυτό έγκλημα και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *