Σασμός Spoiler: Η Νέα Επιστροφή Του Πετρή Στην Σειρά!

Σασμός Spoiler: Η Νέα Επιστροφή Του Πετρή Στην Σειρά!

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας Νικούλι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δημοφιλή σειρά! Ο τηλεοπτικός θάνατος του Πετρή, συζητήθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όχι δεν είναι για αστείο. Ούτε πρόκειται να αναστηθεί ο Κώστας Νικούλι. Γιατί το έχουμε δει και αυτό να συμβαίνει σε σειρές του εξωτερικού. Ο Πετρής, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στον Σασμό, με την μορφή flashback. Σασμός Spoiler: Η Νέα Επιστροφή Του Πετρή Στην Σειρά!

                 Σασμός Spoiler: Η νέα επιστροφή του Πετρή στην σειρά!

Πιο αναλυτικά ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εκεί αναφέρθηκε στην σειρά Νεοκλασικά, όπου θα τον δούμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, αλλά και την πιθανή επιστροφή του. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δυο γάμοι καίγονται

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Νικούλι ανέφερε. «Ο Σασμός έχει μάθει στον κόσμο του flashback. Δηλαδή βλέπουμε πολλά flashback και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και εγώ δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή».

Θα πάρει άραγε εκδίκηση κάποιος για το θάνατο του; O ίδιος απαντά: «Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια flashback. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω… Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα μπουκάρει με όπλο στο γραφείο του Φαρμάκη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *