Σασμός: Πως αντιδρά η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για τη νέα σχέση της Αργυρώς;

Η ώρα που η Αργυρώ θα επιστρέψει στη Κρήτη αργεί πολύ ακόμη αλλά όταν θα γίνει θα έρθουν τα πάνω – κάτω στην αγαπημένη μας σειρά Σασμός με την Καλλιόπη. Η Αργυρώ δείχνει να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της ζωής της στα Γιάννενα και σ’ αυτό βοηθάει πολύ και ο Σταύρος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.Σασμός: Πως αντιδρά η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για τη νέα σχέση της Αργυρώς; 

Τι κάνει η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για τη σχέση που έχει η Αργυρώ στη σειρά Σασμός
Ο Σταύρος κάνει τα πάντα προκειμένου η Αργυρώ να αποκτήσει τη χαμένη της ηρεμία. Κάτι που δε περνά απαρατήρητο από την Αργυρώ η οποία όσο περνά ο καιρός δείχνει να αγαπά όλο και περισσότερο το Σταύρο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο εισαγγελέας καίει την Αθηνά. Όλα όσα θα πει. Τι ποινή ζητάει;

Η Αργυρώ επιστρέφει στη Κρήτη για τη δίκη του Αστέρη

Ωστόσο ο καιρός περνά και κάποια στιγμή η Αργυρώ θα ειδοποιηθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Έτσι στη σειρά Σασμός θα δούμε την Αργυρώ να επιστρέφει στη Κρήτη με αφορμή το δικαστήριο έχοντας συνεχώς δίπλα της το Σταύρο.

Τα νέα για την Αργυρώ στο χωριό κυκλοφορούν και η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός μαθαίνει με τη σειρά της για το νέο άνδρα που έχει εισβάλει στη ζωή της πρώην αγαπημένης του γιού της. Σημειωτέον ότι η Καλλιόπη θα έχει μάθει μερικούς μήνες πριν και για το παιδί της Αργυρώς.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 146 , 147 , 148

Η επόμενη κίνηση της Καλλιόπης θα είναι να επισκεφτεί τον Αστέρη στη φυλακή για να του πει ότι η Αργυρώ ξανάφτιαξε τη ζωής της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *