Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμεραΒροχές κατά τόπους και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά αναμένονται την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022. Πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται βροχοπτώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα που θα εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια, ανατολικά, νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από -2 έως 10, στην Ήπειρο από 2 έως 15, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 10, στις Κυκλάδες από 5 έως 11, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 13 και στην Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Διαβάστε Επίσης  Εγκλημα στην Κέρκυρα:Σκότωσε την 29χρονη κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Διαβάστε Επίσης  Ανησυχία από τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά λεωφορείων

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές κατά διαστήματα ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές. Ιδιαίτερα για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πιθανότητα χιονόνερου υπάρχει έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *