Η Γη Της Ελιάς – Βασιλική: «Σε Παρακαλώ Στέφανε, Μην Παρασυρθείς»

Η Γη Της Ελιάς – Βασιλική: «Σε Παρακαλώ Στέφανε, Μην Παρασυρθείς»Η δίκη του Φίλιππου στην Γη της Ελιάς πλησιάζει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση των δικαστών. Η Βασιλική φοβούμενη πως η κατάσταση θα ξεφύγει αποφασίζει λίγο πριν το δικαστήριο, στην σειρά Η Γη της Ελιάς να μιλήσει στον αδερφό της, Στέφανο, ο οποίος εμπλέκεται άμεσα με όλο αυτό και να του πει κάποια πράγματα.

Η Βασιλική εκλιπαρεί τον Στέφανο να μην παρασυρθεί από την οργή του..

Η δίκη φτάνει και η Βασιλική θέλοντας να προλάβει το κακό, έτσι ώστε οι δυο οικογένειες να μην βρεθούν ξανά στα μαχαίρια με έναν νέο πόλεμο να ξεσπά, μιλά στον Στέφανο και του λέει να είναι όσο μπορεί ήρεμος κατά την διάρκεια της δίκης και να μην παρασυρθεί από την οργή που διακατέχει για τον Φίλιππο, τον παραλίγο φονιά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γεννιέται ο Ιάκωβος και απαλύνει τον πόνο

Η Γη Της Ελιάς – Βασιλική: «Σε Παρακαλώ Στέφανε, Μην Παρασυρθείς»

Έτσι, η ηρωίδα του ζητά να είναι ψύχραιμος και να μην κατηγορήσει τον άνδρα της Φίλιππο δίχως τελειωμό στην δική αφήνοντας τους δικηγόρους και τους δικαστές να κάνουν αυτοί την δουλειά τους όπως ξέρουν.

Ο Στέφανος όμως, αντιδρά πολύ άσχημα στην σειρά Η Γη της Ελιάς με όλα όσα του λέει η Βασιλική και ξεσπά. Όπως φαίνεται η ανακωχή για τα δυο αδέρφια δεν κράτησε για πολύ καθώς η δίκη του Φίλιππου θα προκαλέσει νέες εντάσεις και κόντρες ανάμεσά τους. Η Γη Της Ελιάς – Βασιλική: «Σε Παρακαλώ Στέφανε, Μην Παρασυρθείς»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ιουλίας

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *