Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Μαργαρίτα και Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Μαργαρίτα και Αλέξη

Η Μυρτάλη μπαίνει στο σπίτι κι εντοπίζει τον Νικήτα νεκρό, στην γη της ελιάς. Ο αγαπημένος της βρίσκεται πνιγμένος, μέσα σε μία μεγάλη λίμνη αίματος. Όλος της ο κόσμος διαλύεται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μυαλό της πηγαίνει αμέσως στον Αλέξη, στον άνθρωπο που τους είδε τελευταία μαζί να φιλιούνται.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Μαργαρίτα και Αλέξη

Η Μαργαρίτα δε μπορεί να διανοηθεί πως ο γιος της είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Τρέμει στην ιδέα πως οι εμμονές του τον “λύγισαν” ξανά. Ο Κουράκος παίρνει κατάθεση από την Μυρτάλη, η οποία κατηγορεί ανοιχτά την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σούπερ μάρκετ: Αύξηση 12,2% στις τιμές και μείωση κατανάλωσης το πρώτο τρίμηνο

Ο Κουράκος, ακούγοντας προσεκτικά τα λόγια της, αποφασίζει να καλέσει στο τμήμα την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, απειλώντας πως θα τους συλλάβει, εάν εκείνοι δεν εμφανιστούν! Η Μαργαρίτα παίρνει τον γιο της και καταθέτουν για τον θάνατο του Νικήτα, δηλώνοντας πως δε γνωρίζουν τίποτα.

Ο Αλέξης είναι μαγκωμένος, είναι διστακτικός, όμως καταφέρνει να πείσει τον αστυνόμο. Οι έρευνες επικεντρώνονται αλλού, ενώ συνδυάζονται (λανθασμένα) με τις συνεχόμενες επιθέσεις που πραγματοποιούνται τελευταία στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Ανακοινώθηκαν 339 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ο Κουράκος παρηγορεί την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό του πως όλα είναι πιθανά, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης ετοιμάζεται να ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη για την κηδεία, η Μαργαρίτα, όμως, του απαγορεύει να βγει από το σπίτι!

Μητέρα και γιος έρχονται ξανά σε τεράστια ρήξη. Θα καταφέρει ο Αλέξης να ρίξει κι αυτή τη φορά στάχτη στα μάτια όλων;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *