Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και μένει στο σπίτι του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και μένει στο σπίτι του Λυκούργου

Μία αναπάντεχη επίσκεψη την πιο δύσκολη στιγμή, θα φέρει σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μέλπω επιστρέφει στη Μάνη και αποφασίζει με δική της πρωτοβουλία να μείνει στο σπίτι του Λυκούργου, στην γη της ελιάς.

Μπαίνει μέσα και τακτοποιεί τα πράγματά της, ανακοινώνοντάς του πως αυτό είναι και δικό της σπίτι. Δεν έχει σκοπό να φύγει, όσο κι αν εκείνος επιμείνει. Ο Λυκούργος μένει άναυδος από το θράσος της!

Η Μέλπω μπουκάρει στο σπίτι του Λυκούργου και ξεκινάει τις ετοιμασίες, στην γη της ελιάς. Σκέφτεται να μείνει αρκετό καιρό στην Αρεόπολη. Στόχος της είναι να μεταπείσει τον σύζυγό της για μία δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο στο καφενείο για Ακύλα και Κυριάκο

Ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος! Πώς, όμως, να της αλλάξει μυαλά; Την ίδια περίοδο τρέχει η δίκη του Φίλιππου και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση. Ο Λυκούργος έχει αναλάβει να τον υπερασπιστεί ως δικηγόρος στην δικαστική αίθουσα, έχοντας να διαβάσει πάρα πολλά πριν τη μεγάλη αυτή μέρα.

Η Μέλπω δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την κατάσταση. Αυτό που ενοχλεί τρομερά τον Λυκούργο, είναι πως αν η Χάιδω μάθει την αλήθεια για την προσωρινή (ή και όχι) συγκατοίκηση, θα νευριάσει πολύ! Θέλει να της το πει, αλλά διστάζει, καθώς η στιγμή δεν είναι καλή…

Διαβάστε Επίσης  Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες

Όσο η Χάιδω αγωνιά για τον γιο της, η Μέλπω κερδίζει έδαφος, μπαίνοντας για τα καλά στη ζωή του Λυκούργου. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις αυτής της αναγκαστικής συγκατοίκησης και ποια στάση θα κρατήσει η Ισμήνη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *