Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης Κάνει Πρόταση Γάμου! Η Αντίδραση Της Ευτυχία

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης Κάνει Πρόταση Γάμου! Η Αντίδραση Της Ευτυχία

 

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ευτυχία παραμένει διστακτική απέναντί του, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την συγκατοίκηση και το θέμα του γάμου τους. Κι όμως, ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την Ευτυχία, ακόμη και να της αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Ο Αποστόλης κάνει πρόταση γάμου! Η αντίδραση της Ευτυχία

Μόλις ο Αποστόλης συνειδητοποίησε πως κινδυνεύει να την χάσει, αποφάσισε να δράσει πιο ενεργά. Με τις οικονομίες που έχει στην άκρη, αγοράζει ένα πανάκριβο μονόπετρο, το οποίο ταιριάζει απίστευτα στην Ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Γαλανός – Γη Ελιάς: Ο εθισμός στον τζόγο και ο βουδισμός

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πηγαίνει να της κάνει ξανά πρόταση γάμου, κρατώντας το σφιχτά στο χέρι. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του, ακόμη και να παρακούσει την εντολή της οικογένειάς του, να παντρευτεί πρώτα η Άννα κι ύστερα αυτός.

Με τις ευχές της Άννας, ο Αποστόλης προσφέρει το μονόπετρο στην Ευτυχία, περιμένοντας να ακούσει το μεγάλο αυτό ναι. Εκείνη, το κοιτάζει θαμπωμένη. Ο Αποστόλης της δείχνει το καλό του πρόσωπο, κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Θα δεχτεί η Ευτυχία την πρόταση ή θα παραμείνει ψυχρή απέναντί του; Θα δούμε κι άλλον γάμο στη Μάνη ή το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα, μέχρι να καταλήξει μαζί κι ευτυχισμένο στο τέλος;

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: H Φανή Αναστασίου συναντάει την Αντιγόνη μετά από έξι χρόνια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *