Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα ποτήρι νερό και μετά πήρε τηλέφωνο στο γραφείο κηδειών

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στο Χρυσοχώρι Καβάλας του Δήμου Νέστου, από τη δολοφονία της 83χρονης ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του 23χρονου εγγονού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έδερνε επί ώρες την ηλικιωμένη γιαγιά του για ασήμαντο λόγο έως ότου εκείνη κατέληξε.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο 23χρονος για ασήμαντο λόγο λογόφερε με την 83χρονη γιαγιά του.

Η άτυχη ηλικιωμένη ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό. Τότε, εκείνος φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να την χτυπάει μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Τί γιορτάζουμε σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας

Μάλιστα όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε, σύμφωνα με το prothema.gr σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 23χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του είναι ανάπηρος.

Η άτυχη 83χρονη γιαγιά συντηρούσε την οικογένεια με την σύνταξή της ενώ τους φρόντιζε μαγειρεύοντας τους, ποτέ της δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε και θέλησε να φωνάξει την Αστυνομία παρόλο που ο εγγονός της την κακομεταχειριζόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στην Καβάλα

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 82χρονης που διαπράχθηκε σε οικισμό της Καβάλας.

Διαβάστε Επίσης  Σέρρες: Εκδήλωση τιμής για τη διακεκριμένη Ελληνίδα αστροφυσικό Βίκυ Καλογερά

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη 23χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Ο νεαρός, όπως τονίζεται, με χρήση βίας προκάλεσε σωματικές βλάβες στην 82χρονη για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

«Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε σήμερα, σε οικισμό της Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες εντός της οικίας του θύματος, ο 23χρονος με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Μετά την ενημέρωση των αρχών και έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε ως δράστης της εν λόγω εγκληματικής ενέργειας ο 23χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *