Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το κέρατο στην Αρετή συνεχίζεται κανονικά»

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το κέρατο στην Αρετή συνεχίζεται κανονικά»

Μια συνάντηση ανάμεσα στον Ιάκωβο και την Ιουλία θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς με αφορμή όλα όσα έγιναν με την Μαρίνα έξω από το σπίτι του Ιάκωβου το προηγούμενο βράδυ. Ο Ιάκωβος της περιγράφει όλα όσα είδε με τα μάτια του και της λέει επίσης για την συνάντηση του με τον Στάθη και την Εύα. Πως αντιδρά η Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις της λέει ο Ιάκωβος για την Εύα και τον Στάθη; Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το κέρατο στην Αρετή συνεχίζεται κανονικά»

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Ο Ιάκωβος μιλάει στην Ιουλία για Στάθη και Εύα

Η Ιουλία μόλις ενημερώνεται για το τι ακριβώς έγινε με την Μαρίνα τρέχει αμέσως στον αδερφό της Ιάκωβο με σκοπό να μάθει και άλλα πράγματα για το δυσάρεστο αυτό συμβάν. Ο Ιάκωβος ενώ της εξηγεί τι έχει γίνει, στην συνέχεια της αναφέρει πως εκείνη την στιγμή που γίναν όλα αυτά αυτός βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την Εύα και τον Στάθη.

Η Ιουλία παραξενεύεται και ο ίδιος της εξηγεί πως ο Στάθης, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια ήθελε πολύ να του την γνωρίσει. Η βραδιά τους όμως χάλασε στην συνέχεια καθώς έγινε ότι έγινε με την Μαρίνα, ακριβώς έξω από το σπίτι του Ιάκωβου. Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το κέρατο στην Αρετή συνεχίζεται κανονικά»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Χριστογιάννης: «Μην τον αφήνετε λεπτό από τα μάτια σας»

Η Ιουλία, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, με όλα όσα της λέει ο Ιάκωβος για τον Στάθη και την Εύα δείχνει να μην αντιδρά, άλλα όλοι καταλαβαίνουμε πως το συγκεκριμένο θέμα την ενοχλεί καθώς μέσα της ο Στάθης έχει μια συγκεκριμένη θέση στην καρδιά της.πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση