Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα. Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Σε λιγότερα από 50 επεισόδια έρχεται το μεγάλο ανατρεπτικό φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» αφού ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 φτάνει στο τέλος της.

                      Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Με τα spoiler να δίνουν και να παίρνουν, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα έχουν το φινάλε που τους αξίζει ή που το τηλεοπτικό κοινό θα ήταν ευχαριστημένο. Οι σεναριογράφοι βρίσκονται σε δίλημμα για την πλοκή των ιστοριών, για αυτό και φυλάνε το φινάλε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νικολάου και Παναγοπούλου μπαίνουν στη σειρά

Ο Ακύλας Μεγαρίτης λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και τις διακοπές του Πάσχα με ένα ρεσιτάλ ερμηνείας θα αποχαιρετήσει πρώτος τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με ένα τέλος που θα ικανοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με τα spoiler ο Ακύλας θα βρεθεί στη φυλακή προδομένος από την οικογένεια του και αφού έχει χάσει τα πάντα.

Η Αιμιλία θα βοηθήσει την αδερφή της, Ζωή να σωθεί από τον σατράπη σύζυγό της. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, θα δούμε να αποκαλύπτουν στην Κορίνα ότι ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας και πως είναι καρπός ενός παράνομου, αλλά αληθινού έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη Παράνομη Spoiler: Η Διαμάντω ορμά να σκοτώσει την Χρυσαυγή

Η Κορίνα θα μάθει πως ο πραγματικός της πατέρας έφυγε από τη σφαίρα του Ακύλα κάτι που δεν θα το συγχωρήσει ποτέ. Η Κορίνα μαζί με τη μητέρα της και τη θεία της θα προσπαθήσουν να σωθούν. Τα spoiler θέλουν τον Λευτέρη να είναι αυτός που βάζει τέλος στην ζωή του πατέρα του. Άλλοι θέλουν τον Ακύλα να αυτοκτονεί, αφού τα έχει χάσει όλα.

Σύμφωνα με το  okmag,  μένει να δούμε αν τελικά ο Ακύλας θα φύγει από αυτή την ζωή προδομένος από όλους και οδηγούμενος στον θάνατο από τον ίδιο του τον γιο που τόσο πολύ ταλαιπώρησε και δεν αγάπησε ποτέ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση