Σασμός – Έξαλλος ο Αντώνης: «Είχα τον προδότη δίπλα μου»

Σασμός – Έξαλλος ο Αντώνης: «Είχα τον προδότη δίπλα μου»

Η μεγάλη στιγμή των αποκαλύψεων, πλησιάζει! Ο Αντώνης μαθαίνει πως ο Σπύρος δεν είναι αυτός που νόμιζε τόσο καιρό, στη σειρά Σασμός. Ο “σπιούνος” αστυνομικός πιάνεται στα δίχτυα του αδίστακτου Γεράσιμου και το τέλος του φτάνει!

           Σασμός – Έξαλλος ο Αντώνης: «Είχα τον προδότη δίπλα μου»

Ο Γεράσιμος ανακαλύπτει πως εκείνος τόσο καιρό διέρρεε πληροφορίες από το τμήμα, πως τόσο καιρό εμπόδιζε το έργο της αστυνομίας, για να προστατεύσει δικά του άτομα. Η Καλλιόπη είχε έναν σύμμαχο, τον οποίο και θα χάσει…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Έτσι τελειώνουν την Κασσιανή

Ο Σπύρος πιάνεται στα πράσα και καλείται να απολογηθεί. Ο Γεράσιμος αναλαμβάνει να τον πετάξει έξω από το τμήμα, αφού πρώτα έχει ενημερώσει τον Αντώνη για τις πράξεις του. Φυσικά, ο Αντώνης, μόλις συνειδητοποιεί πως ο Σπύρος τού είχε γυρίσει την πλάτη καιρό τώρα, παθαίνει σοκ στη σειρά Σασμός.

Το ξέσπασμά του θα είναι μεγάλο. Δε μπορεί να πιστέψει πως μέσα στο τμήμα του, μέσα στο δεύτερο σπίτι του είχε έναν άνθρωπο που έφερνε την καταστροφή με τα λάθη του. Ο Αντώνης, όχι απλώς ξεσπά άσχημα, αλλά μάλιστα προβληματίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νεκρή η Βασιλική την ημέρα του γάμου της;

Οι υποψίες του φουντώνουν ξανά. Γιατί οι Σταματάκηδες θέλουν έναν πληροφοριοδότη μέσα στο αστυνομικό τμήμα του χωριού; Τί κρύβουν και τί σχεδιάζουν; Μήπως η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή έρχεται ξανά στην επιφάνεια και οι Σταματάκηδες μπαίνουν ξανά στο επίκεντρο των ερευνών;

Ο Σπύρος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το τμήμα, αφήνοντας πίσω την στολή του. Μετανιώνει καθημερινά για τις πράξεις του, αλλά και για τις συνέπειες που αυτές του έφεραν στην πορεία.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *