Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Μάζεψε την ανιψιά σου, Ιάκωβε»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Μάζεψε την ανιψιά σου, Ιάκωβε»

Ο Στάθης και ο Ιάκωβος έρχονται αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με την Μυρτάλη να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Πράγματι, η νεαρή πρωταγωνίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Νικήτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αφήνει πίσω της.

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Μάζεψε την ανιψιά σου, Ιάκωβε»

Ο Νικήτας επισκέπτεται τακτικά τη Μάνη και μαζί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα σοκάκια της Αρεόπολης. Μόνο που η επιχείρηση με τα καλλυντικά προϊόντα αρχίζει να πιέζει τις δύο ιδιοκτήτριες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δυσκολίες για την μικρή Αγγελική στη Μάνη

Η δόση του δανείου έρχεται και η Μυρτάλη είναι ξανά απροετοίμαστη. Εννοείται πως και αυτή τη φορά, αδυνατεί να πληρώσει το ποσό αυτό. Ο Στέφανος είναι έξαλλος, καθώς οι τράπεζες χτυπούν το δικό του τηλέφωνο για ακόμη μια φορά.

Το ζευγάρι έρχεται σε σύγκρουση. Μόνο που τώρα θέση θα πάρει και ο Στάθης, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα χωράφια του, εξαιτίας της υποθήκης που έβαλε ο γιος του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τρέχει στον Ιάκωβο και του ζητάει με ύφος απειλητικό να μαζέψει την ανιψιά του.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 16 , 17 , 18 , 19 , 20

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Μάζεψε την ανιψιά σου, Ιάκωβε»

Ο Ιάκωβος μένει σύξυλος με όσα του αναφέρει ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Δεν περίμενε αυτή την αντιμετώπιση και προσπαθεί να τον ηρεμήσει με κάθε τρόπο. Οι Καπερνάροι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση με την υποθήκη του Στέφανου και η Μυρτάλη συνεχίζει να αμελεί το δάνειο.

Η επιχείρηση καλλυντικών αντιμετωπίζει τις πρώτες δυσκολίες. Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να πιάσει ο ίδιος την Μυρτάλη, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή την παράνοια που απειλεί την περιουσία του. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *