Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται

Μία εξέλιξη που θα φέρει χαρά και συγκίνηση μετά από καιρό. Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται στη σειρά Σασμός, με τον μεγάλο αυτόν έρωτα να σφραγίζεται. Η χαρά τους είναι τεράστια και κανείς δε μπορεί να μπει πια εμπόδιο σε αυτή τη σχέση.

             Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική παντρεύονται

Ο Μαθιός παίρνει την μεγάλη απόφαση να κάνει αποκαλύψεις. Αναφέρει στην Βασιλική πως ήρθε η ώρα να πουν την αλήθεια στον Νικηφόρο για το παρελθόν τους, αλλά και για όλα όσα έχουν περάσει μαζί τελευταία. Είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της και αυτό δεν αλλάζει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Όταν ο Νικηφόρος πει το μεγάλο ναι σε αυτή τη σχέση, ο Μαθιός δε θα χάσει χρόνο. Θα ανακοινώσει στην Βασιλική πως θέλει να την παντρευτεί, πως θέλει να ζήσουν μαζί κι επίσημα!

Η Βασιλική θα διστάσει, θα φοβηθεί πως το χωριό θα την σχολιάσει αρνητικά. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Μαθιός θα καταφέρει να την πείσει και μαζί θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Βασιλική και ο Μαθιός παντρεύονται στη σειρά Σασμός, λίγο πριν η σκληρή αλήθεια έρθει στο φως και τα διαλύσει όλα..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Συλλαμβάνονται οι Βρουλάκηδες – Έξαλλη η Μαρίνα

Κι όμως, η Βασιλική παντρεύεται τον φονιά του πρώην συζύγου της, χωρίς να το γνωρίζει. Όταν όλα βγουν στην επιφάνεια, τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Θα καταφέρει να επιβιώσει αυτός ο γάμος ή θα διαλυθούν όλα μέσα σε μια στιγμή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *