Η Γη της Ελιάς: Με τον τζόγο μπλέκεται το όνομα του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Με τον τζόγο μπλέκεται το όνομα του Φίλιππου

Η δίκη του Φίλιππου πλησιάζει στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο νεαρός πρωταγωνιστής να μη παίρνει ανάσα από τις τελευταίες εξελίξεις. Η κόρη του έρχεται στο σπίτι τους, όμως ο ίδιος δε μπορεί να γευτεί αυτή την τεράστια χαρά.

           Η Γη της Ελιάς: Με τον τζόγο μπλέκεται το όνομα του Φίλιππου

Η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει στο δικαστήριο για τον πυροβολισμό του Στέφανου, έφτασε. Ο Φίλιππος πρέπει να στηθεί απέναντι στους ενόρκους και να ομολογήσει την πράξη του, με τον Λυκούργο να είναι στο πλευρό του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Αυτή δολοφόνησε τον Νώντα!

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος καλείται να βοηθήσει την Μαρίνα. Η ηρωίδα αυτή πυροβολεί καταλάθος τον έναν εκ των δύο βιαστών της και τρέχει, επίσης, στα δικαστήρια άδικα. Η Βασιλική προσπαθεί να δίνει κουράγιο, τόσο στον σύζυγό της, όσο και στην φίλη και συνέταιρό της.

Όλοι ετοιμάζονται για τη δίκη του Φίλιππου, με το καφενείο του Πότη να παίρνει “φωτιά” στην γη της ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του χωριού ξεκινούν τα μεγάλα στοιχήματα, χρησιμοποιώντας το όνομά του. Οι μισοί ποντάρουν στο ότι θα γλιτώσει, ενώ οι άλλοι μισοί στο ενδεχόμενο πως θα μπει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν της Μιράντας

Έτσι, γύρω από το όνομά του κινούνται τεράστια χρηματικά ποσά, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Ο Πότης προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες στο καφενείο του, όμως είναι μάταιο, καθώς η κατάσταση αναμένεται να ξεφύγει πολύ σύντομα.

Τί θα συμβεί την ημέρα της δίκης και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο δικαστήριο; Οι Καπερνάροι θα σταθούν κι επίσημα απέναντι στην κόρη τους και οι εντάσεις θα ξεσπάσουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *