Έκτακτη αλλαγή για τον Σασμό – Δυστυχώς ο ALPHA το ανακοίνωσε…

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται καθημερινά για την δραματική σειρά του ALPHA, Σασμό, που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Οι συντελεστές της σειράς έχουν ανακοινώσει πως θα συνεχιστεί και του χρόνου, ωστόσο έγινε γνωστή μια αλλαγή.

Τι συμβαίνει με τον Σασμό και την δεύτερη σεζόν

Σύμφωνα λοιπόν με την Real, αναβάλλεται για την επόμενη χρονιά ο Σασμός. Δεν αναφέρονται στη δημοφιλή σειρά που ήδη πήρε πράσινο φως να συνεχίσει και την προσεχή σεζόν, αλλά στην έκβαση της βεντέτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο;

Μετά την οριστική απόφαση του ALPHA να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Σασμού, έρχονται σημαντικές αλλαγές και στην εξέλιξη της ιστορίας. Συγκεκριμένα, ο τελικός σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων αναβάλλεται για τουλάχιστον έναν χρόνο και δεν προβλέπεται να επέλθει παρά μόνο στο τέλος της δεύτερης σεζόν.

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της παραγωγής του Σασμού με τους πρωταγωνιστές για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η σειρά, οι συντελεστές αξιώνουν μια καλύτερη αμοιβή για τον νέο κύκλο των επεισοδίων, γεγονός που αναμένεται να κρίνει και την τελική έκβαση των συζητήσεων.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι – Η Άννα ουρλιάζει: «Θα πληρώσετε όλοι για τον Κοσμά»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *