Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος σώζει την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος σώζει την Μαρίνα

Η Μαρίνα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Λυκούργος να αναλαμβάνει δράση, στην γη της ελιάς. Θέλει να βοηθήσει την φίλη της Μυρτάλης, θέλει να φέρει για ακόμη μια φορά την αλήθεια στο φως.

Η νεαρή ηρωίδα της σειράς κατηγορείται για κάτι φρικτό. Άθελά της πυροβόλησε τον έναν από τους δύο άντρες που πλήρωσε ο Ανέστης, για να της κάνουν κακό. Παρόλο που αυτό έγινε για να αμυνθεί, ο Κουράκος είναι αναγκασμένος να την κρατήσει στο τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος γάμος! Λυκούργος και Χάιδω κάνουν το βήμα

 

Ο Λυκούργος τρέχει άμεσα να επισκεφτεί την Μαρίνα στην γη της ελιάς, ζητώντας της να τον εμπιστευτεί. Οι αρχές δεν επιτρέπουν σε κανέναν να βρίσκεται στο χώρο, πέρα από τον δικηγόρο της “ύποπτης”.

Η διαδικασία ξεκινά. Όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη. Φυσικά, όλοι υποστηρίζουν την Μαρίνα και δε πιστεύουν σε καμία περίπτωση πως ο φόνος αυτός έγινε κατά βάση σχεδίου. Ήταν η άμυνα της κοπέλας, ήταν η προσπάθειά της να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης Αναλαμβάνει Τα Ηνία Του Ελαιοτριβείου

Οι κάτοικοι της Μάνης παρακολουθούν τις εξελίξεις συγκλονισμένοι. Σύντομα, ο Λυκούργος και η Μαρίνα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, δίνοντας μία μεγάλη μάχη. Ο Κουράκος στηρίζει το έργο του Λυκούργου, πεπεισμένος πως πίσω από αυτή την επίθεση κρύβεται κάποιος γνωστός…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση