Σασμός: Η Αργυρώ σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστέρη

 

Άλλο ένα επεισόδιο έρχεται απόψε 2/3 στους δέκτες μας, όπου πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Αργυρώ να σχεδιάζει να σκοτώσει τον Αστερή…

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 2/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει. Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο.

Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της, εξίσου κοντά, όμως, είναι και η Στέλλα που για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της γι’ αυτόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

 

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 102

Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος. H επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Στέλλα, Μαθιός και Καλλιόπη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη όπως μπορούν. Η στιγμή της αποχώρησης του Μύρωνα από το αστυνομικό τμήμα θα φέρει συγκίνηση

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Η κρίση του γάμου της Σοφίας και του Τάσου αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια ταράζοντας τα νερά όλης της οικογένειας Καμαριωτάκη. Η Κλαίρη πλησιάζει σε μια αλήθεια που ξυπνάει τους εφιάλτες του Μανόλη για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός μιλάει με τη Βασιλική για τις κινήσεις που έκανε προκειμένου να προστατέψει τον αδερφό του… Δεν είναι όμως μόνος του. Ο Αστέρης επιστρέφει στη φυλακή. Ένα μυστηριώδες καινούριο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στο Ρέθυμνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *