Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φορτώνουν στον Θανασάκη τους φόνους

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φορτώνουν στον Θανασάκη τους φόνουςΣε μια θανάσιμη παγίδα θα δούμε να πέφτει ο Θανασάκης, ο γιος του Τόλλια και της Παγώνας, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα συμβεί όμως και πόσο θα κινδυνέψει ο ήρωας;

Ο Θανασάκης μπλέκει άσχημα στις Άγριες Μέλισσες

Τα μέτωπα τα οποία έχει να αντιμετωπίσει ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες είναι πολλά με τον ίδιο να στριμώχνεται αρκετά καθώς τα πιο ένοχα μυστικά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η εύρεση των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο νεκροταφείο δίνει ελπίδα πως σύντομα οι δολοφόνοι τους θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν. Η ανακάλυψη αυτή θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Θανασάκης πέφτει μέσα σε μια θανάσιμη παγίδα

Τα πράγματα όμως θα πάρουν μια άσχημη και απρόσμενη τροπή. Ο Θανασάκης τελικά είναι αυτός που πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείτε πως γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται πολύ γρήγορα. Ο Ακύλας μαζί με τον Μελέτη και τον Ντούνια ενημερώνονται με τον ίδιο να καλείτε να κάνει ότι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια.

 

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Θανασάκης πέφτει μέσα σε μια θανάσιμη παγίδα
Ο Μελέτης ενημερώνει τον Θανασάκη πως πρέπει να αποφασίσει με ποιανού την θέση θα ταχθεί βάζοντας του το μαχαίρι στο λαιμό, αφού πρώτα του μεταφέρει την είδηση του Ξανθού που του ζητάει να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους. Ο ίδιος του λέει πως πρέπει να διαλέξει άμεσα αν θα ταχθεί με το μέρος τους, ακολουθώντας έτσι τις εντολές τους ή θα πει την αλήθεια. Ο Θανασάκης παγώνει με όλα όσα του λέει ο Μελέτης καθώς συνειδητοποίει πως έχει πέσει μέσα σε μια θανάσιμη παγίδα που θα τον μπλέξει σε νέες περιπέτειες στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος στο έλεος του Δημοσθένη-Ο Αλέξης αγριέυει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *