Καιρός: Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός: Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρίαΚαιρός: Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου

O καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος και τις επόμενες ώρες, χωρίς όμως να επηρεάζεται όλη η επικράτεια, ενώ αναμένεται να σταματήσουν και οι βροχές, ακόμη και στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Από το πρωί της Τετάρτης, ο καιρός θα είναι άστατος από την Θεσσαλία και προς τα νότια, όπου θα εμφανιστούν βροχές και υπάρχει πιθανότητα χιονοπτώσεων σε μερικές πεδινές περιοχές, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού για την ΕΡΤ3.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος η βίζα για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ

Στην Αττική θα επικρατήσει συννεφιά σ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ θα παρουσιαστούν ψιχάλες μόνο τις πρωινές ώρες και κυρίως σε τοπικό επίπεδο.

Από την Πέμπτη 3 Μαρτίου ο καιρός θα ανοίξει σε όλη την επικράτεια, όμως θα χαλάσει από το Σαββατοκύριακο.

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Μαρτίου θα παρουσιαστούν σύννεφα που θα δώσουν βροχές στη Στερεά Ελλάδα, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί και το Λεκανοπέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Το Υπουργείο Παιδείας ανοίγει τον φάκελο του Κολλεγίου Αθηνών

Η αστάθεια αναμένεται να συνεχιστεί και την Κυριακή 6 Μαρτίου όμως με βάση τα τωρινά προγνωστικά δεδομένα, θα είναι μικρότερης έντασης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *