Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος Καλεί Την Χάιδω Να Ομολογήσει! Θα Το Κάνει;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος Καλεί Την Χάιδω Να Ομολογήσει! Θα Το Κάνει;Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος Καλεί Την Χάιδω Να Ομολογήσει! Θα Το Κάνει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, και ο αστυνόμος Κουράκος είναι σίγουρος για τη ενοχή της Χάιδως σε σχέση με τη δολοφονία του Βαφέα. Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος θέλει πάση θυσία να βρει τον δολοφόνο του Βαφέα. Το μυαλό του από την πρώτη στιγμή πηγαίνει στη Χάιδω την οποία και θεωρεί βασική ύποπτη για το φόνο του Βαφέα.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 56 , 57 , 58 , 59 , 60

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος καλεί την Χάιδω να ομολογήσει! Θα το κάνει;

Ο αστυνόμος γνωρίζει καλά το χαρακτήρα της Χάιδως και το πόνο που την προκάλεσε ο Βαφέας σκοτώνοντας τη κόρη και τον άνδρα της. Ο Κουράκος είναι σίγουρος για την ενοχή της Χάιδως αλλά χρειάζεται και αποδείξεις. Έτσι όπως θα δούμε τη καλεί στο αστυνομικό τμήμα και την πιέζει να ομολογήσει.

Η Χάιδω από τη πλευρά της δείχνει ψύχραιμη τονίζοντας στον αστυνόμο να ψάξει αλλού για το φονιά της κόρης της. Παράλληλα για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λέει χαρακτηριστικά: «Δεν το σκότωσα εγώ τον αφορισμένο. Αλλά χαίρομαι γιατί πλήρωσε για τα εγκλήματα του με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πέτα το νυφικό και πάμε να φύγουμε»

Ο Γιώργης, όμως καθότι έμπειρος αστυνομικός δεν δείχνει να τη πιστεύει ούτε λεπτό. Είναι πάντα σίγουρος για την ενοχή της Χάιδως. Καταστρώνει ένα σχέδιο στήνοντας παράλληλα μια παγίδα στη Χάιδω για να την ξεσκεπάσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *