H Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη για τα φάρμακα

H Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη για τα φάρμακα

Έναν πολύ άγριο καυγά θα παρακολουθήσουμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Αλέξη. Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός και αφορά την ψυχική υγεία του άνδρα, που μέρα με την μέρα θα παρακολουθούμε πως θα χειροτερεύει συνεχώς. Για ποιο λόγο όμως η Μαργαρίτα γίνεται έξαλλη μαζί του;

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη στην Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης χειροτερεύει και η Μαργαρίτα ανησυχεί πολύ, μην ξέροντας τι άλλο να κάνει πια για να σώσει το παιδί της. Η εγκατάλειψη του πατέρα του, Θεοδόση τον έχει αποδεκατίσει και η σχέση του με τον αδερφό του Νικήτα δεν θα εξελιχθεί, όπως ο ίδιος θα περίμενε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ακραία απόφαση του Λυκούργου θα σοκάρει

Έτσι τα ξεσπάσματα που θα κάνει ο ήρωας θα είναι πολλά και έντονα. Η κατάστασή του χειροτερεύει με την Μαργαρίτα να πιστεύει πια πως δεν ακολουθεί την φαρμακευτική του αγωγή. Η ίδια, αφού συνεχίζει να παρατηρεί κάποιες περίεργες συμπεριφορές, την επόμενη κιόλας στιγμή τον πιάνει και του φωνάζει λέγοντας του πως είναι σίγουρη ότι δεν παίρνει τα χάπια του.

H Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη για τα φάρμακα

Ο Αλέξης περνά στην αντεπίθεση αμέσως λέγοντάς την πως ακολουθεί κανονικά την φαρμακευτική του αγωγή και ένας καυγάς μεταξύ τους ξεκινά με άγνωστη κατάληξη. Η Μαργαρίτα πιστευτεί όλο όσα λέει στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τον Αλέξη να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται

Τελικά το θέμα είναι, ο Αλέξης παίρνει ή όχι τα φάρμακά του με σκοπό να γίνει καλά; Μήπως τα έντονα ξεσπάσματά του οφείλονται σε αυτό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *