Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή Αποφασίζει Να Αφήσει Τον Στάθη Ελεύθερο!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή Αποφασίζει Να Αφήσει Τον Στάθη Ελεύθερο!

 

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Αρετή, όσο κι αν προσπαθεί, συνειδητοποιεί πως μόνο αν αφήσει τον σύζυγό της ελεύθερο θα βρει την πραγματική ευτυχία που αναζητά. Πράγματι, η ηρωίδα αυτή θα αλλάξει σημαντικά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

    Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Αρετή αποφασίζει να αφήσει τον Στάθη ελεύθερο!

Το βάρος είναι τεράστιο για εκείνον. Η Αρετή παλεύει διαρκώς να τον φέρει κοντά της, να γίνουν ένα οι δυο τους, όμως είναι μάταιο. Εκείνος, ειδικά μετά τη γνωριμία του με την Εύα, έχει αλλάξει σημαντικά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Εξελίξεις 18/9: «Ευγενία θέλω διαζύγιο»

Η Αρετή χωρίζει τον Στάθη, έχοντας φτάσει πλέον στα όριά της, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση γίνεται αφόρητη για τον πρωταγωνιστή, ο οποίος φροντίζει να δείχνει διαρκώς την αγανάκτησή του απέναντι στην πρώην σύζυγό του.

Μόλις συνειδητοποιήσει πως δε γίνεται να παλεύει άλλο σε αυτή τη σχέση, χωρίζει τον Στάθη, αποδεικνύοντας πως πλέον είναι μία άλλη Αρετή, στην γη της ελιάς. Το βήμα της αυτό θα στηρίξει και ο Στέφανος, ο οποίος παρακαλάει καιρό την μητέρα του να συνέλθει, τραβώντας κόκκινη γραμμή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τρίτο πρόσωπο που θα φτάσει στο φόνο

Η Αρετή, λοιπόν, θα πει στον Στάθη να φύγει από το σπίτι, να κάνει ό,τι του χαρίζει την ευτυχία που αναζητά. Εκείνος, νιώθοντας πραγματικά ελεύθερος, κλείνει την πόρτα πίσω του, αφήνοντας την πρώην σύζυγό του να ανοίξει τα δικά της φτερά. Ο νέος έρωτας για την Αρετή δε θα αργήσει να εμφανιστεί. Τότε, όλα θα αλλάξουν ξανά…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *