Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 77 , 78 , 79 , 80 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

              Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 77 στις 07/03/2022

επεισόδιο 77
Δευτέρα

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Την ίδια στιγμή ο παπά Γρήγορης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί
Κι ενώ ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει, ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουν ένα ακόμα άσχημο καυγά και αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφανι και ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα.

 

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 77 στις 08/03/2022
επεισόδιο 78
Τρίτη

 

Ο Ακύλας κάνει μία αναπάντεχη πρόταση συμμαχίας στη Μυρσίνη και η Ουρανία ζητάει διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Από την άλλη, ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης και έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίζουν τους αγρότες στις Καρυές αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς SPOILER: Αυτός Είναι Ο Πατέρας Της Αντιγόνης – Το Νέο Που Θα Συνταράξει Τη Μάνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος ξεσκεπάζει τον Ακύλα
Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο παπα Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να γνωριστει με τον παπα Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μία μεγάλη ανακάλυψη.

 

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 77 στις 09/03/2022
επεισόδιο 79
Τετάρτη

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους, αλλά Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην Πανδώρα για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος βάζει στόχο να διαλύσει Ελένη Λάμπρο
Η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζήτα από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο παπα Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του και ο Άγγελος βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκάνδαλο για Δημήτρη και Αθηνά

 

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 77 στις 10/03/2022
επεισόδιο 80
Πέμπτη

Ο ιερέας του νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά Γρήγορη προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Παράλληλα ο Ντουνιάς καταφτάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι των Μεγαρίτη. Η Ελένη πιστεύοντας πως ο Ντουνιάς έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει από το Ζάχο, αποκαλύπτοντας του τα πάντα. Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος;

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της ταινίας. Ο Δούκας και ο Νικηφόρος επισκέπτονται το συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για τα θέματα του αεροδρομίου, όμως εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η ζωή θα βρει στο πρόσωπό της Αιμιλίας ένα ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ μία μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μία επικίνδυνη υπόθεση…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *