Μόλις Χθες: Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο!

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο!

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα απ’ το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει απ’ το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος. Ο Άλκης και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό, ενώ η Λήδα παραμένει άφαντη.

Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη. Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ύποπτη Η Βασιλική Για Την Δολοφονία Του Στεφανή

 

Επεισόδιο 97 – Πέμπτη

Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν πίσω τον Νικήτα, ο οποίος αρνείται να πει την αλήθεια στην αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Κουράκος παγιδεύουν τον Δημοσθένη

Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι. Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και ο Στάθης, που την υποστηρίζει, λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά. Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, που τους το άφησε χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *