Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολή

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολήΣυμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολή

Άσχημες προβλέπονται οι εξελίξεις για τον Μπουκουράν, στη σειρά Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα! Ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο θα οδηγήσει τους αγαπημένους μας “Συμπέθερους” ένα βήμα πριν τιναχθούν όλα στον αέρα!

Ο Θύμιος, υπάλληλος του Λυκούργου, είναι ο μόνος Κουδουναριώτης που γνωρίζει το παρελθόν του μπουκουράν. Οι συχνές επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι του Λυκούργου, θέτουν σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου Λόρδου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Ενώ η Πένη έχει καταφέρει να τον γλιτώσει αρκετές φορές, ένα μοιραίο γεγονός θα σοκάρει την οικογένεια. Ο Μπουκουράν θα πάθει ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” να τον οδηγούν αμέσως στο νοσοκομείο. Για κακή τους τύχη, στο ίδιο δωμάτιο θα βρίσκεται ένας συγγενείς του Θύμιου.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν παθαίνει καρδιακή προσβολή

Ο Λυκούργος και η Πένη κάνουν τα πάντα για να μην δει ο Θύμιος τον συμπέθερο από την Αλβανία και αποκαλύψει την αλήθεια σε όλους. Θα καταφέρουν να τον “κρύψουν” μέσα στο νοσοκομείο; Ξεκαρδιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δυσάρεστη εξέλιξη για την Πένη και τον Μπουκουράν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *