Σασμός: Τα «αγκάθια» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και είναι η περίοδος που τα κανάλια καταστρώνουν τα σχέδιά τους για του χρόνου. Από την ερχόμενη σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Σασμός”, μετά την τεράστια επιτυχία, αλλά και απήχηση που έχει φέτος οι σειρά στο τηλεοπτικό κοινό.

                        Σασμός: Τα «αγκάθια» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ωστόσο, αν και υπάρχει θέληση από το κανάλι (και πώς να μην υπάρχει άλλωστε μετά από τέτοια ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει κάθε βράδυ η σειρά), υπάρχουν και μερικά αγκάθια που πρέπει να επιλυθούν, ώστε η σειρά να βάλει πλώρη για τον δεύτερο κύκλο.

Τα «αγκάθια» της δεύτερης σεζόν

Το πρώτο είναι το σενάριο, που θα πρέπει να ανοίξει με τέτοιο τρόπο που να μην αλλοιώσει εντελώς το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη – ο οποίος έχει και αναλάβει και την επιμέλεια του σεναρίου – αλλά και να διατηρηθεί ενεργό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και στο τέλος να υπάρχει ο Σασμός. Μάλιστα, ο ίδιος ο συγγραφέας έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του μαζί με τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός, να υπάρξει και δεύτερο βιβλίο, ωστόσο, φαίνεται πως αυτή τη φορά η τηλεοπτική σειρά θα προηγηθεί του βιβλίου, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να συμβεί το αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ο Δημήτρης φεύγει από το σπίτι της Αλίκης! Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου

Το δεύτερον είναι οι ηθοποιοί και ποιοι θα καταφέρουν να συνεχίσουν και στον β΄κύκλο. Και εδώ υπάρχουν δυο προβλήματα: από τη μια πλευρά είναι αυτοί που έχουν ήδη κλείσει άλλες δουλειές, γιατί απλά δεν περίμεναν μια ανάλογη επιτυχία και έναν δεύτερο κύκλο και από την άλλη οι οικονομικές διαπραγματεύσεις που τώρα ξεκινούν κι από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι εύκολες. Όπως ήδη σας ανέφερε το Youfly.com σε προηγούμενο άρθρο του Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Πρωτόπαππα έχουν κινήσει για αλλού…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Επεισόδιο 23: Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

Η Μαρίνα τη νέα σεζόν στη σειρά Σασμός

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει δώσει τα χέρια με τη Βικτόρια Χίσλοπ και θα βρίσκεται στο καστ της σειράς «Το Νησί 2», το οποίο θα βγει στον αέρα με την εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πιθανότατα από την δημόσια τηλεόραση… Σαν να μην έφτανε αυτή η απώλεια, τον ίδιο δρόμο για το «Το Νησί 2» φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως Μαρίνα Βρουλάκη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση