Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σε τρελά κέφια, πανηγυρίζει από την χαρά της

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σε τρελά κέφια, πανηγυρίζει από την χαρά της

Σε τρελά κέφια θα δούμε την Αρετή στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα που έχει αγαπηθεί αλλά και μισηθεί ταυτόχρονα από το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο αυτή την φορά χωρίς κατάρες και απειλές αλλά με χαρές, που αφορούν τον γιο της Στέφανο. Τι θα συμβεί;

Ο Στέφανος γίνεται ξανά ζευγάρι με την Ελένη

Η Ελένη χωρίζει με τον Ανέστη, την ίδια στιγμή που χωρίζει και ο Στέφανος με την Μυρτάλη, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο Ανέστης προσπαθεί να πείσει την Ελένη να γυρίσει, όμως είναι μάταιο. Εκείνη φοβάται πως θα επιστρέψει ο βίαιος εαυτός του και θα πάθει κακό. Μετά από όσα της είπε ο Κουράκος για το παρελθόν του, η ηρωίδα της σειράς αποφάσισε να απομακρυνθεί οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία - Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σε τρελά κέφια, πανηγυρίζει από την χαρά της

Το ίδιο και από πλευράς του Στέφανου. Ο νεαρός άνδρας κατέληξε μόνος μετά από τον επεισοδιακό του χωρισμό με την Μυρτάλη αλλά στο δρόμο του θα βρεθεί ξανά η Ελένη και οι δυο τους θα ξανά ανταμώσουν. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη χαρά στην Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς, η οποία ευχόταν να βρει μια γυναίκα ο γιος της εκτός από την Μυρτάλη, που οι σχέσεις τους πάντα ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Επιτέλους και κάτι ευχάριστο θα συμβεί στην Αρετή στα επόμενα επεισόδια κάνοντας έτσι, την ηρωίδα, να γλυκαίνει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα: 21 μαθητές χάνουν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *