Άγιος Παΐσιος: Η κοίμηση του Γέροντα Αρσένιου ταράζει τις ισορροπίες

Άγιος Παΐσιος: Η κοίμηση του Γέροντα Αρσένιου ταράζει τις ισορροπίες

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 22:30 στο MEGA, έρχεται το τρίτο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» με την κοίμηση του Γέροντα Αρσενίου που ταράζει τις ισορροπίες στην κοινότητα.

                Άγιος Παΐσιος: Η κοίμηση του Γέροντα Αρσένιου ταράζει τις ισορροπίες

Σαράντα μέρες μετά την εγκατάσταση των ξεριζωμένων στο κάστρο της Κέρκυρας, ο Γέροντας Αρσένιος «κοιμάται» στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924. Αυτό το γεγονός συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ένα πανάκριβο δώρο σοκάρει την Ευγενία

Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων. Αμέτρητα τα θαύματα που επιτέλεσε εν ζωή. Η κοίμησή του ανατρέπει τα πάντα στην κοινότητα. Αρχίζουν οι εντάσεις, οι διαπληκτισμοί και οι έριδες.

Στο τρίτο επεισόδιο του Άγιου Παΐσιου, οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και νέες περιπέτειες! Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γάμος έκπληξη στον νέο κύκλο

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Η σειρά έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και με το νέο επεισόδιο έρχεται να απογειώσει ακόμη περισσότερο την αγωνία!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *