Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά παίρνει τους δρόμους τρελαμένη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά παίρνει τους δρόμους τρελαμένη

Σε απελπιστική κατάσταση θα δούμε την Αθηνά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς. Ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να την κάνει να χάσει το μυαλό της. Ένας άνθρωπος θα έρθει στη Μάνη, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή…

       Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά παίρνει τους δρόμους τρελαμένη

Η ηρωίδα μας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να βοηθήσει την Μυρτάλη και την Μαργαρίτα, να ξεχάσει το έντονο παρελθόν της. Ο Ιάκωβος είναι στο πλευρό της και προσπαθεί να την πείσει να αφεθεί στον έρωτα, όμως είναι μάταιο.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

Η Αθηνά είναι φανερά ερωτευμένη μαζί του, όμως ο φόβος δε την αφήνει να απολαύσει τη σχέση αυτή. Η Αναστασία τους “πιάνει” στα πράσα, σε μία ιδιαίτερη στιγμή, με αποτέλεσμα να γκρεμίζονται όλα μέσα σε ένα λεπτό.

Την ίδια περίοδο, η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται στη Μάνη και ξεκινάει τις απειλές! Μαθαίνει πως ο γιος της διατηρεί δεσμό με την Αθηνά και πως αυτή τον παρουσιάζει σαν παιδί της, στην γη της ελιάς! Αυτό θα εξοργίσει την μητέρα του Δημήτρη, με αποτέλεσμα ο πόλεμος να ξεσπά.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

Η Αθηνά, θολωμένη και μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο αυτή την κατάσταση, παίρνει τους δρόμους μέσα στη νύχτα. Τα βήματά της την οδηγούν έξω από το σπίτι του Ιάκωβου. Δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά, χτυπάει την πόρτα και κουρνιάζει στην αγκαλιά του.

Οι δυο τους περνούν μία έντονη βραδιά, η οποία αλλάζει πολλά στη ζωή τους. Θα καταφέρει να του πει επιτέλους το μεγάλο ναι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *