Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Ερωτεύεται Τρελά Τον Νικήτα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Ερωτεύεται Τρελά Τον ΝικήταΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ερωτεύεται τρελά τον Νικήτα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έβλεπε τα πράγματα στη ζωή της να πηγαίνουν καλά. Όμως, όλα αντιστράφηκαν από τη στιγμή που χώρισε από τον Στέφανο και έχασε το Εφετείο. Έκτοτε η νεαρή κοπέλα έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο στην επιχείρησή της.

           Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ερωτεύεται τρελά τον Νικήτα

Σύμφωνα µε ρεπορτάζ , όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η ζωή της Μυρτάλης αλλάζει ξαφνικά όταν γνωρίζει έναν νέο και γοητευτικό άντρα. Ο λόγος για τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη, ο οποίος έρχεται στη Μάνη για να συναντήσει τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη και να μιλήσουν σχετικά µε την εξαφάνιση του Θεοδόση. Κάποια στιγμή, ο Νικήτας, σε µία βόλτα µε τον φίλο του, τον Λεωνίδα, πέφτει πάνω στη Μυρτάλη. Ζητάει να μάθει όσο περισσότερα γίνεται γι’ αυτή, καθώς του αρέσει πολύ, και θέλει να την πλησιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;

Στη συνέχεια, ο Νικήτας προσεγγίζει την κοπέλα σε φιλικό επίπεδο, μέχρι να γνωριστούν καλύτερα. Της αποκαλύπτει κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή, αλλά όχι τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στην κωμόπολη. Έκτοτε οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Λίγες ημέρες μετά, όμως, ο Νικήτας λέει στη Μυρτάλη ότι πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, λόγω κάποιων υποχρεώσεών του, ενώ εκείνη, µε τη σειρά της, του υπόσχεται ότι δεν θα χαθούν. Κι αυτό γιατί η ίδια σκοπεύει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση των καλλυντικών της και να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Εκεί, λοιπόν, ο Νικήτας και η Μυρτάλη συναντιούνται ξανά και δεν αργούν να έρθουν πολύ κοντά. Οι δυο τους βρίσκουν ο ένας στον άλλο κάποια στοιχεία που τους έχουν λείψει από προηγούμενες σχέσεις τους. Η Μυρτάλη δείχνει να έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Νικήτα, ξεπερνώντας έτσι τον Στέφανο. Και ο Νικήτας, όμως, δεν χάνει την ευκαιρία να της εκφράσει τα αισθήματά του είτε βρίσκονται µόνοι τους είτε μπροστά στον Λεωνίδα και στην Άννα, οι οποίοι είναι στην ίδια πόλη για τους δικούς τους λόγους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: “Είσαι κλέφτρα”- Η Κασσιανή κατηγορεί την Φιλαρέτη

Όλα κυλούν όμορφα ανάμεσά τους, σύμφωνα µε τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο Νικήτας είναι ετεροθαλής αδελφός του Αλέξη και η Μυρτάλη πανικοβάλλεται, διότι δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί όταν ο τελευταίος μάθει για τη σχέση τους.

πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *