Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτόΣασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό.

 

      Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά Σασμός, καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον έρωτα της μάνας του, Βασιλικής, με το Μαθιό.

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά – Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Μπορεί η σχετική σκηνή να μην έχει γυριστεί ακόμη, το σίγουρο όμως είναι ότι έρχεται και θα συζητηθεί αφού πρόκειται για μια πολύ δυνατή σκηνή. Κάποιοι έσπευσαν να προβλέψουν ότι θα δούμε άλλη μια επική σκηνή, όπου ο Γιώργος Αμούτζας (που υποδύεται τον Νικηφόρο Σταματάκη) θα ξεδιπλώσει και πάλι το ταλέντο του μέσα από το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος Θα Γίνει Ένα Με Την Χούντα – Ποια Τα Πραγματικά Του Σχέδια;

«Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό»

Ο νεαρός Σταματάκης όταν μαθαίνει το μυστικό της μάνας του σοκάρεται. Δεν θέλει να το πιστέψει. Λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του ένα ακόμη μυστικό που βγαίνει στη φόρα και αφορά την ίδια του τη μάνα έρχεται να του δώσει τη χαριστική βολή. Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αγαπημένη του μητέρα είχε σχέση με το Μαθιό σύμφωνα με το youfly.com .

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαθιός: «Μάνα είσαι τρελή; Θα μας σκοτώσεις όλους»

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά

 

“Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό” θα δούμε να λέει με δάκρυα στα μάτια ο Νικηφόρος στη μητέρα του τη Βασιλική που θέλει “να ανοίξει η γη να την καταπιεί” στη σειρά Σασμός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση