Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Νέοι έρωτες αναστατώνουν το Κουδουνάρι – Η ξεκαρδιστική συνέχεια

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Νέοι έρωτες αναστατώνουν το Κουδουνάρι

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Νέοι έρωτες αναστατώνουν το Κουδουνάρι

Η ξεκαρδιστική συνέχεια

 

Ξεκαρδιστική και γεμάτη ανατροπές προβλέπεται η συνέχεια της απόλυτης κωμικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα που κάθε Παρασκευή χτυπάει κόκκινο στα κοντέρ της τηλεθέασης με τις κωμικές καταστάσεις που διαδραματίζονται στην τοπική κοινωνία του Κουδουναρίου.

 

Νέοι έρωτες θα αναστατώσουν τους ήρωες στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Για ποιους πρόκειται;

Ένας έρωτας από τα παλιά αναβιώνει ξανά

Εκτός από την Πένη και τον Μπουκουράν που είναι το παράνομο ζευγάρι που έχει λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό, στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς ένας έρωτας που έχει άρωμα από τα παλιά θα αναβιώσει ξανά και θα φέρει μεγάλους μπελάδες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Πιο συγκεκριμένα, ο Λυκούργος και η σύζυγος του δημάρχου, Λίτσα Μπακλάφα θα αποκτήσουν παράνομο δεσμό. Το νεανικό τους πάθος αναζωπυρώνεται και ξανά είναι μαζί όσο η σύζυγος του Λυκούργου, Πένη, ζει τον κρυφό και παράνομο έρωτά της με τον Μπουκουράν.

Εκτός όμως από αυτό, ακόμα ένας νέος έρωτας θα απασχολήσει αρκετά το Κουδουνάρι. Η Πωλίνα, που υποδύεται εξαιρετικά η Μαρία Λεκάκη στην σειρά, θα γοητευτεί από τον Μπουκουράν, με τον οποίο η αδερφή της Πένη έχει δεσμό κρυφά.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 11, 12

Η Πωλίνα, όπως και όλο του Κουδουνάρι θα γοητευτούν από τον «λόρδο», όπως έχει παρουσιαστεί σε όλο χωριό και οι συνέπειες θα είναι σίγουρα απρόβλεπτες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια της επιτυχημένης κωμικής σειράς επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις με τους νέους έρωτες που θα δούμε να δημιουργούν απίστευτες κωμικές καταστάσεις, που το κοινό θα απολαύσει πολύ.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *