Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί τρέχουν να σώσουν τον Κουράκο

Ο Κουράκος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και η Ιουλία βιώνει έναν εφιάλτη. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, μια επιπλοκή όσο αναφορά την υγεία του, κάνουν τους γιατρούς να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να των σώσουν. Η Ιουλία συνoiδητοποιεί τι έχει συμβεί και καταρρέει έχοντας στο πλευρό της τον Ιάκωβο.

Τι θα δούμε απόψε 16/2 στην Γη της Ελιάς;

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλεί να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Η Ιουλία δεν φεύγει λεπτό από κοντά του έχοντας μαζί της τον Ιάκωβο, ο οποίος δεν πρόκειται να την αφήσει να το περάσει μόνη της όλο αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Λίγες νεφώσεις και σταθερές θερμοκρασίες - Πού αναμένονται βροχές από το απόγευμα

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Οι γιατροί παλεύουν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν ζωντανό. Οι ελπίδες τους πιά δεν είναι και πάρα πολλές. Όλοι εύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Θα καταφέρει ο Κουράκος να ανοίξει τα μάτια του στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η επιπλοκή που τον αναγκάζει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για δεύτερη φορά είναι πολύ σοβαρή.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *