Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στο πρόγραμμα – Τί ώρα θα προβληθεί σήμερα

Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στο πρόγραμμα – Τί ώρα θα προβληθεί σήμεραΑλλαγή θα γίνει στην ώρα που προβάλλεται η αγαπημένη μας σειρά “Η Γη της Ελιάς”, απόψε 16/2. Ο λόγος οφείλεται στην προβολή του αγώνα Ίντερ – Λίβερπουλ, στις 22:00.

        Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στο πρόγραμμα – Τί ώρα θα προβληθεί σήμερα

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με το Pre–Game του μεγάλου αγώνα, στο οποίο θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, αφιερώματα στους πρωταγωνιστές του ματς, καθώς και τα highlights των αγώνων της Τρίτης.

Επομένως, θα δούμε μια μικρή αλλαγή στην ώρα που θα ξεκινήσει η γη της ελιάς, καθώς το επεισόδιο θα προβληθεί δέκα λεπτά νωρίτερα (20:50).

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πέφτει νεκρή στο έδαφος

Τί θα δούμε απόψε

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλεί να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Η Ιουλία δεν φεύγει λεπτό από κοντά του έχοντας μαζί της τον Ιάκωβο, ο οποίος δεν πρόκειται να την αφήσει να το περάσει μόνη της όλο αυτό.

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Οι γιατροί παλεύουν με νύχια και με δόντια να τον κρατήσουν ζωντανό. Οι ελπίδες τους πιά δεν είναι και πάρα πολλές. Όλοι εύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

Θα καταφέρει ο Κουράκος να ανοίξει τα μάτια του στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η επιπλοκή που τον αναγκάζει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για δεύτερη φορά είναι πολύ σοβαρή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *