Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης ξεκινάει για Αστέρη και Τόλη στη φυλακή

Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης ξεκινάει για Αστέρη και Τόλη στη φυλακή

Κι όμως, ο Αστέρης και ο Τόλης θα μπουν σε τεράστιο κίνδυνο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Μπορεί ο Τόλης να δείχνει ένας άνθρωπος καλός, χαμογελαστός, με χιούμορ και όρεξη για ζωή, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε ως τώρα.

Ο αδίστακτος Καραπάνος θα κάνει τα “μαγικά” του, θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο τους συγκρατούμενούς του. Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα είναι αρκετό για να μετατραπεί η φυλακή σε πεδίο μάχης.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Η Υπατία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα απειλητικό γράμμα

Ο Αστέρης, αν και παλεύει να κρατάει αποστάσεις από τέτοια επεισόδια, δυστυχώς θα αναμειχθεί με τον χειρότερο τρόπο. Ο Καραπάνος, εξοργισμένος, θα αναλάβει την κατάσταση στα χέρια του, σκορπίζοντας τον πανικό.

Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης ξεκινάει για Αστέρη και Τόλη στη φυλακή

Ο Τόλης και ο Αστέρης θα προσπαθήσουν να συμμαχήσουν, με σκοπό να επιβιώσουν στη σειρά Σασμός. Ο Καραπάνος, όμως, έχει αποδείξει πως είναι αυτός που παίρνει τις αποφασίσεις… Σε τί κίνδυνο θα μπει ο πρωταγωνιστής; Μήπως ο Τόλης δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης; Τα μυστικά όλων έρχονται στο φως και οι ώρες στο κελί περνούν εφιαλτικά…

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μπαίνει σε δημοφιλή σειρά με κεντρικό ρόλο

Σύντομα, η Καλλιόπη θα επισκεφτεί τον γιο της, βλέποντάς τον σε άθλια κατάσταση. Οι φόβοι της πως ο Αστέρης θα πάθει κακό, όπως ο πατέρας του, δε την αφήνουν σε ησυχία. Ο Αστέρης, όμως, έχει χτίσει “τοίχους” προστασίας…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *