Γηροκομείο – Χανιά: «Θα απολογηθώ εγώ γιατί τους πήρε ο Χάρος;» – Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του γηροκομείου στα Χανιά, κι ενώ σήμερα, οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται.

 

Οι 7 απολογούνται τμηματικά ενώπιον του ανακριτή για τις πράξεις τους, ενώ νωρίς το πρωί, γύρω στις 7, την πύλη του δικαστικού μεγάρου Χανίων, πέρασαν οι δύο ιδιοκτήτριες της δομής. Στη συνέχεια, και στη διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήσουν οι απολογίες και των υπόλοιπων πέντε. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα υπάρξει και η οριστική απόφαση για την προφυλάκισή τους.

Διαβάστε Επίσης  Tο γράμμα 10χρονου παιδιού εργαζομένου του Mega στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη ραγίζει καρδιές

 

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση της δομής – κολαστήριο έχουν συλληφθεί η 67χρονη ιδιοκτήτρια, η 43χρονη κόρη της και συνδιαχειρίστρια, ένας 50χρονος γενικός γιατρός-υπεύθυνος της μονάδας, ένας 70χρονος ψυχίατρος, δύο νοσηλεύτριες 44 και 47 ετών και ένας 42χρονος νοσηλευτής. Την ίδια ώρα, στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ» και το MEGA, μίλησε η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου, η οποία έκανε και μια δήλωση που θα συζητηθεί λέγοντας: «Θα απολογηθώ εγω γιατί τους πήρε ο Χάρος;».

Διαβάστε Επίσης  Πλεύρης – Καμία σκέψη γενικού ή τοπικού lockdown – Οκτώ μονάδες κάτω από τον ευρωπαϊκό μ.ο. στους εμβολιασμούς

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *