Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από φρικτούς εφιάλτες

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από φρικτούς εφιάλτες

Σε αναμμένα κάρβουνα θα ζει η Καλλιόπη από εδώ και στο εξής στην σειρά Σασμός. Η ηρωίδα θα βιώσει δραματικές στιγμές καθώς διαπιστώνει μέρα με την μέρα πως πιά μόνο το Μαθιό έχει κοντά της και κανέναν άλλον. Οι φόβοι της αυξάνονται μόλις συνειδητοποιεί πως ο κίνδυνος συνεχώς της χτυπάει την πόρτα. Τι θα συμβεί;

Η Καλλιόπη υποφέρει στην σειρά Σασμός

Η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα κοιμάται και θα ξυπνάει με τον φόβο των Βρουλάκηδων. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας από το Ηράκλειο δεν το βάζουν εύκολα κάτω και διψάνε όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολύ για εκδίκηση. Η Καλλιόπη μαθαίνοντας πως οι συγκεκριμένοι άνδρες έχουν βάλει στο στόχαστρο την οικογένεια της, χάνει στην κυριολεξία τον ύπνο της καθώς βασανίζεται από φρικτούς εφιάλτες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ξεσπά βίαια – Τρόμος για την Ελένη

Η ίδια έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα πως ένας από του γιούς της θα πεθάνει και τρέμει πως μπορεί να συμβεί αυτό. Το μυαλό της συνεχώς είναι στον Αστέρη, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή για τον φόνο του Πετρή και φοβάται μην καταλήξει και αυτός σαν τον άνδρα της τον Βασίλη. Από την άλλη, ο Μαθιός, ο οποίος είναι ελεύθερος μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει στην παγίδα τους, παθαίνοντας κακό.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Η Καλλιόπη πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αντέξει να βρει την οικογένεια της άλλο κακό στην σειρά Σασμός με την ίδια να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το αποτρέψει, αν συμβεί.

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *