Σασμός Spoiler: Η Στέλλα πιάνει την μητέρα της με εραστή

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα πιάνει την μητέρα της με εραστήΣασμός Spoiler: Η Στέλλα πιάνει την μητέρα της με εραστή

Με μία φρικτή αποκάλυψη σχετικά με την Σοφία, θα έρθει αντιμέτωπη η Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Ένα γεγονός θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει απέναντι στους γονείς της, ενώ πολύ σύντομα όλη η οικογένεια θα διχαστεί.

Η Σοφία ζει έναν μοναδικό έρωτα, απατώντας τον σύζυγό της. Η Στέλλα τόσο καιρό ζει με την σκέψη πως οι γονείς της είναι αγαπημένοι, δεμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα. Η μητέρα της είναι πάντοτε κοντά της, δίνοντάς της συμβουλές, τις οποίες -όπως θα αποδειχθεί- η ίδια δεν τηρεί.

Διαβάστε Επίσης  Ο παράδεισος των Κυριών: Eμφανίζεται ένας άντρας από το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας

Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς Σασμός, η Στέλλα θα μάθει πως η Σοφία έχει εραστή. Αυτό θα σοκάρει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα τρέξει να ζητήσει αμέσως εξηγήσεις από την μητέρα της.

Η Σοφία θα παγώσει. Πώς θα συζητήσει με την κόρη της κάτι τέτοιο, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής της; Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Στέλλα πίστευε πως οι γονείς της ήταν υπόδειγμα ζευγαριού, πως όλα κυλούσαν όμορφα και ήρεμα. Η προδοσία, όμως, χτύπησε και το σπίτι της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα…»

Μετά από τεράστια δυσκολία, η Σοφία θα αναγκαστεί να παραδεχτεί την εξωσυζυγική της σχέση. Θα προβάλλει ως δικαιολογία ότι με τον πατέρα της Στέλλας έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η ηρωίδα θα διχαστεί αρκετά, βλέποντας τους γονείς της να τραβούν τον δρόμο του χωρισμού, ύστερα από τόσα χρόνια…

Σε σύγχυση βρίσκεται και η δική της ερωτική ζωή, καθώς ο Άγγελος κάνει μικρά βηματάκια επανένωσης. Θα καταφέρει το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, μετά από αυτή την τεράστια καταιγίδα;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *