Μόλις χθές 93: Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη

Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι… Οι περιλήψεις των επεισοδίων σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ο Χρήστος είναι διαλυμένος ψυχολογικά και αποφασίζει να χωρίσει την Κέλλυ. Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.

Μόλις χθές Επεισόδιο 93

18/02
Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη. Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη ικετεύει την Βασιλική για βοήθεια

 

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Μόλις Χθες Σημερινό Επεισόδιο

Δείτε σήμερα στο Επεισόδιο 86. Η Λουίζα υποπτεύεται τον Σπύρο για την ιστορία με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα της αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Εκείνος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ιστορία και να διεκδικήσει την επιμέλεια της Κατερίνας. Η Λουίζα προσπαθεί να βρει μια λύση για να σώσει τον Όμιλο από τις τράπεζες και ο Μιχάλης στέκεται στο πλάι της. Ο Αντώνης της προτείνει να της δώσει εκείνος τα χρήματα που χρειάζεται με αντάλλαγμα το 65%. Τέλος, ο Στέφανος θα της δώσει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για τον Σπύρο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον Λάμπρο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *