Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη είναι τυφλή – Ο Μανόλης στο πλευρό της

Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη είναι τυφλή – Ο Μανόλης στο πλευρό τηςΈνας μεγάλος έρωτας γεννιέται, ανάμεσα σε δύο φοιτητές. Ο Μανόλης γοητεύεται από την Κλαίρη, η οποία τον ενημερώνει πως είναι τυφλή, στη σειρά Σασμός. Η νέα αυτή ηρωίδα έρχεται στη σειρά για να φέρει την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, αλλά και για να περάσει ηχηρά μηνύματα στους τηλεθεατές.

Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη είναι τυφλή – Ο Μανόλης στο πλευρό της

Μία κοπέλα δυναμική, όμορφη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Κλαίρη φοιτά στο πανεπιστήμιο του Μανόλη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τη ζωή και τις δυσκολίες της με αισιοδοξία.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος στο έλεος του Δημοσθένη-Ο Αλέξης αγριέυει!

Αυτό θα το διακρίνει αμέσως ο πρωταγωνιστής μας, ο οποίος δε θα διστάσει να δείξει τον ενθουσιασμό αυτόν στην οικογένειά του. Ο συνεσταλμένος Μανόλης θα μάθει πάρα πολλά πράγματα, δίπλα στην Κλαίρη.

Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν πολύ κοντά. Η Κλαίρη θα πει στον Μανόλη πως είναι τυφλή, πως δεν βλέπει την εμφάνιση των ανθρώπων, αλλά κατευθείαν την ψυχή τους, στη σειρά Σασμός. Σύντομα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, με την σχέση τους να γίνεται πολύ δυνατή.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 26-27-28-29

Η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη, θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του και να ακολουθήσει το όνειρό του, ξεκινώντας μία σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά. Το μέλλον φαντάζει πιο αισιόδοξο για τον πρωταγωνιστή, δίπλα στη νεαρή ηρωίδα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *