Ο καιρός σήμερα

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 12 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Θερινές εκπτώσεις: Πότε αρχίζουν, ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα βόρεια πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Παρμενίων 2018: Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα την Τρίτη

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Χαμηλές θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *