Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην Ήπειρο

Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην ΉπειροΣυνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA παραχώρησε ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο εμπνευστής αλλά και συγγραφέας του βιβλίου, Σασμός, που φέτος έχει μεταφερθεί στην μικρή οθόνη κατακτώντας φανατικό κοινό σε κάθε επεισόδιο. Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης για την Μαρίνα και την Αργυρώ στην σειρά Σασμός; Θα υπάρξει τελικά δεύτερη σεζόν;

Ο Σπύρος Πετρουλάκης κάνει αποκαλύψεις για τον Σασμό

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος συγγραφέας επιβεβαίωσε πως ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλλει στην σειρά ενσαρκώνοντας ένα νέο αστυνομικό που θα δούμε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό. Επίσης, αποκάλυψε πως στην συνέχεια της σειράς θα εισβάλλουν και άλλοι ηθοποιοί που θα έχουν ένα βασικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αμαλία

Στο αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, ο συγγραφέας του βιβλίου απάντησε το εξής: «έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί. Σίγουρα και το κανάλι, η παραγωγή αλλά και οι ηθοποιοί το θέλουν. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πως η Μαρίνα μαζί με την Αργυρώ θα φύγουν στα επόμενα επεισόδια από την Κρήτη με προορισμό την Ήπειρο, όπου εκεί θα δούμε και νέους ηθοποιούς, που θα δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *