Σασμός – Ο Αντώνης πλησιάζει την Μαρίνα: «Θα είμαι πάντα δικός σου»

Σασμός – Ο Αντώνης πλησιάζει την Μαρίνα: «Θα είμαι πάντα δικός σου»Ο Αντώνης και η Μαρίνα έρχονται ξανά κοντά, στη σειρά Σασμός, χαρίζοντας μία πάρα πολύ συγκινητική σκηνή. Η Μαρίνα θα κάνει στην άκρη τον θυμό της, δείχνοντας ψυχικά εξαντλημένη από τα τελευταία γεγονότα.

Ο Άγγελος έχει αποκαλύψει την αλήθεια και το παρελθόν του Μάρκου Βρουλάκη στοιχειώνει την οικογένειά του. Η γιαγιά Ειρήνη ομολογεί το φρικτό λάθος να αποκρύψει την αλήθεια για τη γέννησε αυτού του παιδιού, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι αρκετά φορτισμένο στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας στη σειρά, σε ρόλο έκπληξη

Σασμός – Ο Αντώνης πλησιάζει την Μαρίνα: «Θα είμαι πάντα δικός σου»

Η Μαρίνα θα αναζητήσει παρηγοριά, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να τρέχει γρήγορα κοντά της, στη σειρά Σασμός. Θα την αγκαλιάσει σφιχτά, θα της τονίσει πως η ζωή της δίνει πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσει.

Οι δυο τους θα μιλήσουν για τον Μάρκο, με τον Αντώνη να επιμένει πως ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, που ποτέ δε θα εγκατέλειπε γυναίκα και παιδί. Στο τέλος, θα της πει πως θα είναι πάντοτε δικός της και πως θα είναι δίπλα της, σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 107-108 20/12/21. Η Ιουλία έπαιζε σε διπλό ταμπλό?

Η Μαρίνα τον αγκαλιάζει, όμως μέσα της αισθάνεται τσακισμένη. Δε μπορεί να μείνει άλλο στο χωριό της, τα φτερά της έχουν κοπεί και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Σύντομα, μαζί με την κόρη της, θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να απομακρυνθούν από την Κρήτη, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να βυθίζεται στον πόνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *