Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Είσαι σκ@@@ψυχή Αρετή»

Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Είσαι σκ@@@ψυχή Αρετή»Μια νέα εκρηκτική συνάντηση θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στην Αρετή και την Χάιδω, οι οποίες για ακόμα μια φορά θα βρεθούν απέναντι η μία στην άλλη.

Τι θα δούμε απόψε 8/2 στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, κάνει ένα σοβαρό επαγγελματικό λάθος.

Η Χάιδω μαθαίνει από τον Λυκούργο για την αγωνία του Στάθη σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Βασιλικής και της το μεταφέρει. Την επόμενη κιόλας στιγμή η ίδια επισκέπτεται την Αρετή με σκοπό να την παρακαλέσει για ακόμα μια φορά να κάνει στην άκρη τον θύμο της και να σταθεί δίπλα στην κόρη της, τώρα που την έχει ανάγκη, όσο καμία άλλη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δικαίωση Για Τους Τηλεθεατές Για Πηνελόπη Και Μελέτη

Από την άλλη, μια συνάντηση ανάμεσα στον Μάνο και τον Κωνσταντίνο θα φέρει τους δύο άνδρες σε μια σφοδρή σύγκρουση, άνευ προηγουμένου. Η ώρα του Εφετείου φτάνει για την Μυρτάλη με τον Ισίδωρο που ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο να μην παραδίδει τα όπλα όσο και αν το πιέζει η οικογένεια του. Τέλος, η συνάντηση της Αρετής μαζί με την Χάιδω στην σειρά Η Γη της Ελιάς δεν θα ευδοκιμήσει ούτε αυτή την φορά καθώς η Αρετή δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη με τίποτα όσο αναφορά την κόρη της, Βασιλική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *